Informatie


1. Over online kopen bij M-carparts

Over on-line kopen bij M-carparts
Naast ons grote assortiment van originele en merkalternatieve onderdelen biedt M-carparts alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. In onze webshop kiest u het gewenste onderdeel en het onderdeel wordt gemiddeld binnen 2 werkdagen bezorgd!

U bent altijd welkom!
Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kunt 5 dagen per week via de e-mail bij onze Klantenservice terecht. 

Veilig betalen.
M-carparts heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kunt u uw bestelling betalen via iDEAL. Het is ook mogelijk om vooruit te betalen.

Volledige fabrieksgarantie
Bij ons heef u de zekerheid van garantie. Voor alle auto onderdelen uit ons assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat u recht heeft op alle geldende garantievoorwaarden van het onderdeel.

Thuisbezorgd op ieder adres.
Uw bestelling wordt gemiddeld binnen twee werkdagen geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, in Nederland zijn vanaf € 9.- tot € 35,- per bestelling (met uitzondering van volumineuze producten).

 

 

Naar boven

2. Verzendkosten
              
             Het verzenden een grote motorkap is helaas niet mogelijk!


Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling. Hieronder staan de verschillende kosten:

- koplamp, spiegel, achterlicht e.d. in normale doos: € 9,-
- spatbord, dorpel, spatbordrand e.d.: € 9,-
- grote verpakkingen, meestal meerdere grote stukken in een grote doos: € 15,-
- bumper e.d.: € 15,- ; motorkap: € 30,-
- een pakket versturen naar Belgie is vanaf € 12,10


Indien een zending geweigerd wordt die niet vooraf geannuleerd is, betaalt u alleen de verzendkosten.
 

Bij het versturen van meerdere onderdelen betaalt u het tarief voor het grootste pakket. Dus als u een bumper en een koplamp bestelt, betaalt u het tarief voor een bumper. De koplamp wordt dus bij de bumper verpakt.

 Verzendkosten Belgie:

- pakket of doos tot 5kg: € 12,10
- spatbord, spatbordranden, dorpels ed.: € 15,-
- bumper: € 20,-

Het versturen van een motorkap naar Belgie is helaas niet mogelijk.

Vanuit Belgie is een Ideal betaling helaas niet mogelijk.


Naar boven

3. Betaling

U kunt op de volgende manieren betalen:

- Ideal (vanuit Belgie is een Ideal betaling helaas niet mogelijk)
- Overschrijving
- Contant (alleen bij afhalen)

Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling geactiveerd.


Naar boven


4. Garantie en retourzending

Indien er problemen zijn met de geleverde onderdelen kunt u contact met ons opnemen per e-mail of u kunt ons bellen. Heeft u door een fout aan onze kant niet de juiste onderdelen ontvangen dan doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk en kosteloos de juiste onderdelen bij u te bezorgen. De (retour) verzendkosten worden ook door ons vergoed. Ruilen en retourneren binnen 14 dagen met originele factuur in originele staat en in originele verpakking.

Direct na ontvangst van de bestelling dienen de onderdelen gecontroleerd te worden op schade. Schade en gebreken melden uiterlijk 24 uur na ontvangstDe klant zorgt zelf voor de retourzending. (Eventueel in overleg)

Retouradres:
Logistiek Centrum Webshops
James Cookstraat 23
7825AN Emmen

Indien blijkt dat u het verkeerde onderdeel heeft besteld, dan graag het juiste onderdeel on-line bestellen en bij "opmerkingen” het onderdeelnummer aangeven van het artikel wat u wilt terugsturen. U ontvangt dan een aangepaste factuur. U kunt de bestelling terugsturen. Graag de factuur (of kopie) bijsluiten.

Onderdelen kunnen alleen retour in originele verpakking en ongespoten. En binnen 8 dagen. Dus eerst controleren of u de juiste onderdelen heeft ontvangen en of het past!!

Op alle onderdelen heeft u 1 jaar garantie.


Naar boven

 

5. Afhalen bestelling

Idien u er voor kiest om uw bestelling bij ons af te halen, ontvangt u van ons een e-mail wanneer uw bestelling klaar ligt. In deze e-mail staan ook onze openingstijden.

Naar boven


6. Voorraad en onderdelen

Wij hebben meerdere leveranciers zodat een onderdeel wat in onze webshop staat bijna altijd leverbaar is. Toch komt het helaas voor dat een onderdeel voor onbepaalde niet leverbaar is. U kunt dan uw bestelling annuleren of in overleg wachten tot dat het onderdeel weer leverbaar is.

Alle foto`s zijn veelal aangeleverd door fabrikant of importeur. Zij dienen slechts als voorbeeld. Van alle onderdelen is alleen het linker exemplaar afgebeeld op de foto. Het onderdeel kan altijd licht afwijken van de foto. Sommige onderdelen zijn spiegelbeeldig weergegeven. Wij doen ons best om de Webshop zo actueel mogelijk te houden. Toch komt het voor dat fabrikanten onaangekondigd stoppen met de produktie van een bepaald onderdeel.

Als er bij een onderdeel € 0,00 staat, is het onderdeel niet leverbaar!!

 

 

Naar boven

7. M-Carparts heeft ook onderdelen voor uw oldtimer

Oldtimers

Nederland houdt van oldtimers. Het aandeel van auto's ouder dan 25 jaar is in ons land relatief hoog. Er is dan ook een ruime keuze aan klassiekers te koop. De wetten zijn recent iets minder vriendelijk geworden voor de liefhebber van oude auto's. Daarom zijn de prijzen wat gezakt.

Kwarttarief

Even opfrissen. In 2013 is er iets essentieels veranderd op oldtimergebied: de algemene regel dat auto's van 25 jaar en ouder wegenbelastingvrij zijn, is geschrapt. We betalen nu gewoon belasting over alle diesel en LPG-auto's die jonger zijn dan veertig jaar. Voor benzineauto's tussen de 25 en 40 jaar geldt nu het zogenaamde kwarttarief. Mits de auto in wintermaanden (december, januari, februari) gestald is, betaal je 25% van de gebruikelijke motorrijtuigenbelasting met een maximum van 120 euro per jaar. Inderdaad: als je een leuke voorraad Amerikanen van net iets ouder dan 25 jaar met een LPG-tank voor je deur had staan, dan was je in 2013 niet zo blij met het nieuws.

Leuks uit Duitsland

Een groot deel van de oldtimers op de Nederlandse wegen is van Duitse makelij en dan vooral van Mercedes-Benz, Opel en Volkswagen. Op elke hoek van de straat staat bij wijze van spreken wel een bejaarde Mercedes, Opel of Volkswagen. Begrijpelijk: de auto's behouden hun leuke uitstraling en imposante rijervaring lang vast. Bovendien is de techniek veelal van zeer hoge kwaliteit en zijn onderdelen ruim leverbaar bij M-carparts. Ook klassieke Volkswagens doen het goed in Nederland. De Kever, maar zeker ook het Volkswagen-busje, zijn veel geziene iconen op onze wegen. En er komt nog veel meer moois bij onze oosterburen vandaan, zoals modellen van Opel, Ford, BMW, Audi en natuurlijk Porsche. Laten we ten slotte de snoepjes van achter de muur niet vergeten.

Franse liefdes

Tegenover de degelijkheid van de Duitsers staat een arsenaal aan modellen vol Franse emotie. Ons land wemelt bijvoorbeeld van de liefhebbers van oude Citroëns. Modellen als de koddige 2CV (eend), de oogstrelend futuristische DS en de ooit innovatieve Traction Avant blijven voor Citrofielen een jongensdroom. Renault kan er ook wat van. De 4 kent iedereen, maar ook de Renault 5 heeft veel liefhebbers. Bijzondere Peugeots uit vervlogen tijden zijn er eveneens heel veel. Van een kekke Peugeot 205 GTI uit de jaren '80 tot een ruime selectie van klassieke Peugeot cabrio's. Franse merken die minder vaak zien, zijn de Panhard, Talbot en Bugatti.

Europese rijkdom

Ons werelddeel heeft nog veel meer in petto voor de oldtimerliefhebber. De Zweden maakten ons bijvoorbeeld blij met karakteristieke Volvo's en eigenzinnige Saabs; de Italianen verwenden ons met sierlijke Fiats, charmante Alfa Romeo's en bijzondere Lancia's. En dan zijn er natuurlijk ook de échte exoten, zoals Lamborghini's en Ferrari's. Vanuit Groot-Brittanie rijdt er ook het nodige lekkers rond. Sterke voorbeelden zijn onder meer de schattige en originele Mini en de stoere modellen van Land Rover, maar ook het spartaanse Morgan en het hyperluxe Rolls Royce hebben ervoor gezorgd dat het begrip 'Engels auto' zoveel gedaante heeft gekregen.

Wereld vol oldtimers

Komen dan alle leuke oldtimers uit Europa? Zeker niet. Japan heeft ons ook verwend, met onder andere modellen van Toyota, Nissan en Honda. Toch zien we klassiekers uit Azië een stuk minder. En dat geldt ook voor oude Hyundai's uit Korea. Een continent dat ons oldtimerwagenpark wel voor een groot deel heeft gevuld is Amerika. Chevrolet, Cadillac, Lincoln, Ford USA: je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel naar ons land verscheept. Er is nog steeds volop keus uit oude modellen uit de Verenigde Staten. Ze doen steevast denken aan de tijden van Elvis, Rock 'n Rol of Miami Vice. Het enige nadeel van de Amerikanen: ze zijn dorstig. En zoals gezegd: auto's op LPG zijn flink duurder geworden om te bezitten.


Naar boven

8. van Wezel autoparts

van Wezel Autoparts is al jaren onze betrouwbare leverancier van de producten in ons programma.

De specialist in carrosserie-onderdelen is gevestigd in Tienen, Belgie.

Meer als 16.000 Artikelen
Beste kwaliteit
1 jaar volledige garantie

van Wezel Autoparts is de specialist voor schade onderdelen!
Overzet-plaatwerk, spatborden, motorkappen, voorpanelen, bumpers, grillen, koplampen, knipperlichten, achterlichten, buitenspiegels, brandstof tanken, modderkuipen, oliecarters, montagesets, motorbodemplaten, elektrisch raammechanisme.

EQUIPART is het kwaliteitslabel van van Wezel Autoparts. Een onderdeel krijgt de naam Equipart als het gelijkwaardig is aan het originele onderdeel. Om dit te kunnen bepalen wordt het onderdeel uitvoerig getest. ALLEEN onderdelen die GELIJKWAARDIG aan het origineel zijn worden in het EQUIPART-gamma opgenomen!


Naar boven


Powered by webXpress